Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

TO TRAILER TOY NYCC 2015 + TA 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ! (SPOILER ALERT)


    Έχει περάσει ήδη μία εβδομάδα από την συμμετοχή του cast στο ετήσιο New York Comic - Con, όμως οι fan του The Flash σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να ασχολούνται με το Sizzle Reel που προβλήθηκε και το οποίο αποτέλεσε πηγή πληροφοριών για γεγονότα των επόμενων επεισοδίων. Ας δούμε, όμως, αναλυτικότερα τα 5 νέα πράγματα που μάθαμε για το μέλλον της σειράς μέσα από το παρακάτω βίντεο...







1. DEATHSTORM

  Στο trailer, λοιπόν, είδαμε σε ένα σύντομο στιγμιότυπο τον Δρ. Στάιν (Victor Garber) τυλιγμένο σε μπλε φλόγες και ο οποίος έμοιασε να είναι τρομοκρατημένος και να υποφέρει από φριχτούς πόνους. Στο επεισόδιο 2.02 τον είδαμε να αντιμετωπίζει και ορισμένα προβλήματα τα οποία δείχνουν να συσχετίζονται με τον θάνατο του άλλου μισού του Firestorm, Ρόνι Ρέιμοντ. Επίσης, αυτές οι φλόγες, συμπεριλαμβανομένου της πληθώρας από την μπλε ενέργεια που περιφέρει τον Ζουμ, μπορούν να ερμηνευτούν και ως ένα είδος "διαβρωτικής" ενέργειας.


2. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ METAHUMANS

  Στο trailer εμφανίζονται, επίσης, και ορισμένοι νέοι metahumans (ή αλλιώς και κάτοικοι του Εarth - 2), ένας εκ των οποίων είναι και ο "Τόκομακ", που έμφανίζεται στην διπλανή φωτογραφία. Επίσης, υπάρχει και ένας άλλος, ο οποίος όμως δεν φαίνεται να κάνει χρηση των δυνάμεων του και να είναι απεσταλμένος του νέου "μεγάλου Κακού" της σεζόν, Ζουμ.


3. ΔΡ. LIGHT

  Ένας ακόμα χαρακτήρας της DC, ο οποίος θα πρωταγονιστήσει στα ερχόμενα επεισόδια και κάνει την εμφάνιση του στο συγκεκριμένο trailer είναι και αυτός της Δρ. Light. Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας είχε ακουστεί από τα spoilers που έβλεπαν τα φώτα της δημοσιότητας ανά το καλοκαίρι χωρίς, όμως, να έχουμε κάτι το επίσημο πριν από το New York Comic - Con. Ακόμα, να σημειώσουμε πως δεν έχει ανακοινωθεί από το The CW, το κανάλι προβολής της σειράς το όνομα της ηθοποιού, που θα ενσαρκώσει τον ρόλο, προφανώς για να αποτελέσει έκπληξη και για να μας "πιάσουν" απροετοίμαστους.


 4. ΗAWKGIRL

  Αυτή που δεν θα μπορούσε να λείψει από το εν λόγω trailer, είναι η Hawkgirl, μία εκ των προταγονιστών της νέας spin-off σειράς/παρακλάδι του Flash και Arrow, DC's Legends of Tomorrow. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2016 και θα αποτελείται από δευτερεύοντες χαρακτήρες χαρακτήρες των δύο σειρών. Όσον αφορά την Hawkgirl για όσους θυμάστε είχε μία σκηνή μερικών δευτερολέπτων στο περυσινό season finale του The Flash, αλλά αναμένουμε πολλές περισσότερες σκηνές της στα επόμενα επεισόδια πριν τα Χριστούγεννα, όποτε και σταδιακά θα εγκαταλείψει από την αγαπημένη μας σειρά.


 5. ZOOM & VANDAL SAVAGE

  Και στο τέλος αυτού του post δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τους κακούς του του Τhe Flash & DC's Legends of Tomorrow, Ζουμ & Βάνταλ Σάβατζ αντιστοίχως.
  Ο Ζουμ στα συγκεκριμένα πλάνα δείχνει να φαίνεται όλο και περισσότερο σαν τον Black Flash, φοράει, επίσης, ένα παράξενο ινώδες πράγμα γύρω από το στόμα και έχει και αυτός στην στολή του το σήμα του Flash (παρόμοιο με αυτό του Μπάρι) κάτι το οποίο έρχεται να αναζοπυρώσει τις φήμες που θέλουν τον Ζουμ να είναι ο Μπάρι Άλεν του Earth - 2, που θέλει να καταστρέψει τον δικό μας Μπάρι.
  Ο Βάνταλ Σάβατζ, όμως, κάνει κι αυτός ένα guest στο trailer, όπως το συνηθίζει άλλωστε τελευταία σε κάθε trailer του The Flash και του Arrow.

Πηγή: www.comicbook.com

                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου